Biftec tartar cu capere din: oua, mustar, ulei, capere, piper, vrabioara. Ingrediente: 2 gălbenuşuri de ou 2 linguri muştar de Dijon 50 ml ulei de măsline 1 ceapă mică, tăiată mărunt 4 linguri capere, clătite cu apă 4 fire de pătrunjel, tăiate mărunt piper negru proaspăt măcinat 625 g vrăbioară de vită proaspătă, tocată mărunt […]
Biftec tartar
Printeaza Biftec tartar din: muschi de vaca, oua, verdeata, piper, ceapa, unt, boia de ardei, sare.
Ingrediente:
- 750 g muşchi de vacă
- 5 ouă
- 1 legătură verdeaţă
- 2 g piper pisat
- 200 g ceapă
- 60 g unt
- 5 g boia de ardei
- 25 g sare
Mod de preparare:
Muşchiul de vacă se curăţă de grăsime şi de vine, se taie în felii foarte subţiri, apoi se toacă pe un tocător de lemn cu satir sau cu un cuţit bine ascuţit.
După ce s-a tocat, se pune într-o farfurie adîncă, se potriveşte de sare şi de piper, se amestecă şi după ce s-au format porţii rotunde, cu mijlocul adîncit, se aşază cîte un gălbenuş crud la fiecare porţie.
Pe marginea platoului sau fiecare porţie se garniseşte cu pătrunjel verde, tăiat mărunt, piper pisat şi boia de ardei.
Se serveşte cu sos Worcester.
La un număr mai mare de porţii, muşchiul se trece prin maşina de tocat carne.
Acest fel de preparat se mănîncă în stare crudă şi fiecare consumator îşi potriveşte cantitatea de ingrediente după gust.
Pofta buna!
poate iti place si:
Biftec tartar cu capere
Biftec tartar cu boia
Biftec tartar cu boia din: muschi de vita, galbenusuri, ceapa, sare, piper, boia iute, paine, unt, patrunjel verde. Ingrediente: 200 g muschi de vita tocat fin 4 galbenusuri 1 ceapa tocata ob de orez sare piper negru macinat boia iute paine feliata unt patrunjel verde Mod de preparare: Prăjeşte pâinea pe grătarul încins pe […]
Pofta buna!
tartar foaete picant
reteta
aici
vreau reteta acum