Bilute de branza cu ridichi

Printeaza

Bilute de branza cu ridichi din: crema de branza, ridichi, telemea de vaca.

Ingrediente:Bilute de branza cu ridichi

  • 200 g cremă de brânză
  • 10 ridichi
  • 300 g telemea de vacă

 

 

Mod de preparare:

Fărâmiţezi telemeaua şi o amesţeci cu crema de brânză.

Speli ridichile, le tai codiţele şi le dai prin râzătoare.

Formezi biluţele de brânză cu mâna umedă şi le dai prin ridichi.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.