Bilute de branza cu ceapa verde
PrinteazaBilute de branza cu ceapa verde din: branza de vaci, telema de oaie, rucola, ceapa verde, masline, piper, usturoi, mustar, zeama de lamaie, ulei, miere, sare, piper.
- 200 g brânză de vaci
- 200 g telemea de oaie
- 200 g rucola
- frunzele de la 2-3 fire ceapă verde
- 100 g măsline verzi feliate
- piper
- 1 căţel usturoi
Pentru sosul de muştar:
- 1 lingură muştar
- 2 linguriţe zeamă de lămâie
- 1 linguriţă ulei
- 1 linguriţă miere
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dai telemeaua prin râzătoare şi o amesteci cu brânza de vaci şi usturoiul pisat. Toci frunzele de ceapă.
Formezi biluţe din compoziţia de brânză, le presari cu puţin piper şi le „îmbraci” în ceapă verde.
Pentru sos, amesteci toate ingredientele. Aşezi pe farfurii biluţe de brânză, frunze de rucola, felii de măsline şi serveşti cu sos de muştar.
Pofta buna!