Bilute de branza feta cu nuci si usturoi
PrinteazaBilute de branza feta cu nuci si usturoi din: crema de branza, branza feta, usturoi, oregano, piper, salata verde, struguri.
- 450 g cremă de brânză
- 120 g brânză feta, măruntită
- 2 căţei usturoi, tocaţi
- 2-3 linguriţe oreqano uscat
- piper negru nuci măruntite, ornat
- frunze de salată verde
- 10 boabe struguri, opţional
Mod de preparare:
Mixezi crema de brânză, feta şi usturoiul până obţii o compoziţie omogenă. Condimentezi cu oregano si piper, după gust.
Acoperi şi dai la frigider cel puţin 2 ore. Când s-a mai întărit, scoţi brânza de la rece şi formezi biluţe de 1,5-2 cm diametru.
Le dai prin nucă măcinată, scuturi excesul şi le aşezi pe un pat de frunze de salată verde.
Ţii la frigider până când le serveşti. La final, dacă vrei, decorezi cu struguri roşii tăiaţi pe jumătate.
Pofta buna!