Bilute dulci si crocante

Printeaza

Bilute dulci si crocante din: zahar, lapte, unt, cacao, esenta de vanilie, fulgi de ovaz, unt de arahide, nuca de cocos.

Ingrediente:Bilute dulci si crocante

  • 2 căni zahăr
  • 1/2 cană lapte
  • 1/2 cană unt nesărat
  • 4 linguri cacao
  • 1 lingură esenţă de vanilie
  • 3 căni fulgi de ovăz
  • 1/2 cană unt de arahide
  • 1/2 cană nucă de cocos

 

Mod de preparare:

Amesteci zahărul cu laptele, untul şi cacaua pe baie de abur, până dau în clocot, lei apoi vasul de pe foc şi adaugi esenţa de vanilie. Pui într-un castron fulgii de ovăz, untul de arahide şi fulgii de cocos.

Torni peste ele siropul fierbinte şi amesteci cu lingura, lei câte o linguriţă de compoziţie şi formezi biluţe, cu mâinile unse. Le aşezi pe hârtie de copt.

Le laşi să se răcească, apoi le păstrezi în frigider până la servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.