Bilute cu telemea de capra

Printeaza

Bilute cu telemea de capra din: branza, morcovi, piept de pui, smantana, telina, ridichi, marar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200 g brânză dulce
  • 200 g morcovi noi
  • 200 g telemea de capră
  • 200 g piept de pui fiert
  • 200 g smântână
  • 50 g ţelină
  • opţional câteva ridichi
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bilute cu telemea de capra: Pasezi brânza dulce. Dai telemeaua de capră, morcovii, ridichile şi ţelina pe răzătoarea mică, iar pieptul de pui îl tai fideluţă. Amesteci toate aceste ingrediente, la care adaugi sare şi piper, după gust.

Formezi bîluţe pe care le treci prin ridichi răzuite, morcovi raşi sau mărar fin tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.