Mixează ouăle cu zahărul şi un praf de sare până îşi dublează volumul.
Adaugă ciocolata topită cu untul şi răcorită, romul şi amoniacul stins în sucul de lămâie. încorporează făina proaspăt cernută, migdalele şi merişoarele.
Acoperă cu folie şi lasă la rece 30 de minute. Presară făină pe masa de lucru şi modelează trei suluri.
Aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dă-le la cuptor, la foc moderat, 15-20 de minute. După ce s-au răcorit, taie-le în felii de 1 cm grosime şi lasă-le la cuptor 10-15 minute.
Biscotti cu fistic din: faina, zahar, unt, oua, lapte, vanilie, praf de copt, fistic. Ingrediente: 200 g faina 100 g zahăr 50 g unt un ou 125 ml lapte o linguriţă esenţă vanilie 1 1/2 linguriţe praf de copt 100 g fructe roşii uscate 100 g fistic nesărat Mod de preparare: La mixer se […]
Biscotti cu ciocolata si alune din: fulgi de ciocolata, unt, zahar, praf de copt, oua, sare, faina, vanilie, alune. Ingrediente: 125 g fulgi de ciocolată 175 g unt 160 g zahăr 2 linguriţe praf de copt un vârf de cuţit sare 2 ouă bătute 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 250 g făină obişnuită 125 g alune, tăiate […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.