Biscotti cu fistic din: faina, zahar, unt, oua, lapte, vanilie, praf de copt, fistic. Ingrediente: 200 g faina 100 g zahăr 50 g unt un ou 125 ml lapte o linguriţă esenţă vanilie 1 1/2 linguriţe praf de copt 100 g fructe roşii uscate 100 g fistic nesărat Mod de preparare: La mixer se […]
Biscotti cu portocala
PrinteazaBiscotti cu portocala din: faina, zahar, fructe uscate, portocala, praf de copt, oua, vanilie, sare.
- 280 g făină
- 160 g zahăr
- 200 g fructe uscate, după gust
- 10 felii de portocală
- 2 linguriţe praf de copt
- 3 ouă
- esenţă de vanilie
- un praf sare
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu zahărul, praful de copt, sarea şi feliile de portocală tăiate cubuleţe.
Se adaugă apoi fructele uscate după gust.
Se amestecă ouăle cu vanilia şi se adaugă peste amestecul de făină.
Aluatul se modelează sub forma unui salam, se aplatizează şi se transferă în tava de copt tapetată cu hârtie. Se coace 30 de minute şi se lasă apoi la răcit.
Se taie felii şi se mai pun 10 minute la cuptor. Desertul trebuie să fie uscat.
Biscotti cu portocala
Biscotti cu ciocolata si alune
Biscotti cu ciocolata si alune din: fulgi de ciocolata, unt, zahar, praf de copt, oua, sare, faina, vanilie, alune. Ingrediente: 125 g fulgi de ciocolată 175 g unt 160 g zahăr 2 linguriţe praf de copt un vârf de cuţit sare 2 ouă bătute 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 250 g făină obişnuită 125 g alune, tăiate […]
Pofta buna!