Biscuiti Amaretti

Printeaza

Biscuiti Amaretti din: migdale, zahar pudra, coaja de lamaie, albusuri si zahar cubic.

Ingrediente:Biscuiti_Amaretti

  • 200 g migdale macinate
  • 200 g zahar pudra
  • coaja de la o lamaie
  • 2 albusuri
  • 10 cubulete zahar cubic

 

Mod de preparare:

Se asterne hartia de pergament pe toua tave. Se pun intr-un castron migdale macinate, zaharul pudra si coaja de lamaie rasa marunt, se amesteca. Se adauga albusurile batute in prealabil, separat, si se amesteca atent, ca sa se pastreze bulele de aer. Amestecul se imparte in 20 de parti, din care se modeleaza bulgarase si se pune in tava.

Se presara biscuitii cu zahar, se apasa un pic si se coc la temperatura de 190C , 10-15 minute, pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca 5 minute, se pun pe gratar si se lasa sa se raceasca. Se servesc cu prune.

Biscuiti Amaretti

Biscuiti_Amaretti

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Biscuitii astia trebuie sa-i incerc 🙂

  2. Da, si eu trebuie sa-i gust, imi dai si mie?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.