Biscuiti Amaretti
PrinteazaBiscuiti Amaretti din: migdale, zahar pudra, coaja de lamaie, albusuri si zahar cubic.
- 200 g migdale macinate
- 200 g zahar pudra
- coaja de la o lamaie
- 2 albusuri
- 10 cubulete zahar cubic
Mod de preparare:
Se asterne hartia de pergament pe toua tave. Se pun intr-un castron migdale macinate, zaharul pudra si coaja de lamaie rasa marunt, se amesteca. Se adauga albusurile batute in prealabil, separat, si se amesteca atent, ca sa se pastreze bulele de aer. Amestecul se imparte in 20 de parti, din care se modeleaza bulgarase si se pune in tava.
Se presara biscuitii cu zahar, se apasa un pic si se coc la temperatura de 190C , 10-15 minute, pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca 5 minute, se pun pe gratar si se lasa sa se raceasca. Se servesc cu prune.
Biscuiti Amaretti
Pofta buna!
Biscuitii astia trebuie sa-i incerc 🙂
Da, si eu trebuie sa-i gust, imi dai si mie?!