Biscuiti aromati cu migdale
PrinteazaBiscuiti aromati cu migdale din: unt, zahar, oua, faina, migdale, vanilie.
- unt
- zahar
- oua
- faina
- praf de copt
- bicarbonat
- migdale
- esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 180°C.
Se mixează 225 g unt moale cu 1 cană zahăr şi 3 plicuri zahăr vanilat; se adaugă 2 ouă, 2 căni făină, 1 linguriţă praf de copt, 1 linguriţă rasă bicarbonat, 1/2 linguriţă sare, 1 cană nucă de cocos, 2 ceşti fulgi de porumb, 1 cană fulgi de ovăz, 1 ceaşcă migdale întregi, 1 ceaşcă pudră de aronia şil lingură esenţă de vanilie.
Se mixează bine totul şi se fac biscuiţi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se coc 14 minute la 180°C.
Pofta buna!