Biscuiti bicolori

Printeaza

Biscuiti bicolori din: margarina, zahar, oua, cacao, rom, praf de copt, faina, lapte.

Ingrediente:Biscuiti bicolori

  • 200 g margarină pentru prăjituri
  • 150 g zahăr pudră
  • 2 ouă
  • 1 esenţă de portocale
  • 2 linguri cacao
  • 1 esenţă de rom
  • 1/2 plic praf de copt
  • 600 g făină
  • 2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Margarina, la temperatura camerei, o baţi cu mixerul până obţii o pastă. Adaugi zahărul pudră, laptele, praful de copt şi ouăle şi mixezi în continuare.

Incorporezi făina treptat şi, când se îngroaşă, începi să frămânţi aluatul. Trebuie să fie omogen, nu foarte tare.

Il împărţi în două, o parte o frămânţi cu cacaua şi esenţa de rom şi a doua, cu esenţa de portocale. Dai aluaturile la frigider 20 de minute.

Presari făină pe masă şi întinzi două foi, pe care le aşezi una peste alta, adică foa­ia cu cacao peste cea albă şi rulezi. Dai la fri­gider pentru încă o jumătate de oră.

Scoţi rulada şi tai din ea 12 felii. Le aşezi în tava în care ai pus hârtie de copt, la distanţă unele de altele. Coci biscuiţii în cuptorul preîncălzit 30 de minute şi îi scoţi când se rumenesc pe margini.

Repeţi procedura cu aluatul rămas, care stă la frigider cât se coc primii biscuiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.