Biscuiti de casa cu lapte

Printeaza

Biscuiti de casa cu lapte din: amidon, faina, zahar, ou, unt, lapte, bicarbonat, esenta de vanilie si sare.

Ingrediente:Biscuiti de casa cu lapte

  • 100 g amidon
  • 350 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 100g unt
  • 120ml lapte
  • 6 g bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele, iar din aluatul rezultat se formeaza o minge care se imbraca intr-o folie de plastic si se introduce pentru 30 minute la frigider.

Scoateti aluatul din frigider si formati bile mici de aproximativ 20g.

Cu manerul unei linguri de lemn apasati bilutele de aluat pentru a forma o gaura in centru.

Dupa ce au luat forma de covrigi, aranjati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Introduceti tava la cuptor pentru 10-12 minute la 190 grade.

Dupa ce ati scos biscuitii din cuptor, ii treceti prin zahar pudra cat sunt inca fierbinti.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Biscuiti de casa cu migdale si fructe uscate

Biscuiti de casa cu migdale si fructe uscate din: ulei de masline, zahar, esenta de vanilie, esenta de migdale, oua, faina, sare, praf de copt, migdale, fructe uscate.   Ingrediente: 1/4 ceasca ulei de masline 3/4 cana de zahar 2 lingurite esenta de vanilie 1/2 lingurita esenta de migdale 2 oua 1 3/4 cani faina […]

Biscuiţi de casă

Reteta zilei: Biscuiti de casa

Biscuiti de casa din: amidon, faina, zahar, ou, unt, lapte, bicarbonat, esenta de vanilie si sare. 100g amidon 350g faina 200g zahar 1 ou 100g unt 120ml lapte 6g bicarbonat esenta de vanilie sare   Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele, iar din aluatul rezultat se formeaza o minge care se imbraca intr-o folie […]

 

 

Biscuiţi de casă

Biscuiţi de casă

O reteta de biscuiti de casa din: oua, unt, faina, zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si sare. Ingrediente: 4 ouă 125 g unt proaspăt 210 g făină 250 g zahăr pudră coaja rasă de la o lămâie 3 plicuri zahăr vanilat puţină sare Mod de preparare: Pentru înce­put, se pre­găteşte tava, se tapetează […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.