Biscuiti cu ciocolata si migdale
PrinteazaBiscuiti cu ciocolata si migdale din: unt, zahar, ciocolata amaruie, ou, cacao, faina, nuci, migdale, praf de copt, esenta de rom, sare.
- 150 g unt
- 150 g zahar
- 250 g ciocolata amaruie
- 1 ou
- 3 linguri cacao
- 150 g faina
- 50 g nuci, migdale
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1 lingurita esenta de rom
- un varf de cutit sare
Mod de preparare:
Se freacă bine zahărul cu untul până ce se face o cremă spumoasă. Se adaugă oul, cacaoa, făina, praful de copt, esenţa de rom şi sarea. Se amestecă bine, după care se pune ciocolata mărunţită şi nucile mărunţite.
Se pune într-o tavă hârtie pergament unsă cu unt şi se pune cu lingura din compoziţie, formând mici biscuiţi, la distanţă de circa 3-4 cm unul de celălalt. Se coc în cuptor la foc potrivit, circa 20-25 de minte.
Biscuiti cu ciocolata si migdale
Pofta buna!