Biscuiti cu ciocolata si migdale

Printeaza

Biscuiti cu ciocolata si migdale din: unt, zahar, ciocolata amaruie, ou, cacao, faina, nuci, migdale, praf de copt, esenta de rom, sare.

Ingrediente:Biscuiti_cu_ciocolata_si_migdale

  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 250 g ciocolata amaruie
  • 1 ou
  • 3 linguri cacao
  • 150 g faina
  • 50 g nuci, migdale
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • un varf de cutit sare

 

Mod de preparare:

Se freacă bine zahărul cu untul până ce se face o cremă spu­moasă. Se adaugă oul, cacaoa, făina, praful de copt, esenţa de rom şi sarea. Se amestecă bine, după care se pune ciocolata mărunţită şi nucile mărunţite.

Se pune într-o tavă hârtie perga­ment unsă cu unt şi se pune cu lingura din compoziţie, formând mici biscuiţi, la distanţă de circa 3-4 cm unul de celălalt. Se coc în cuptor la foc potrivit, circa 20-25 de minte.

Biscuiti cu ciocolata si migdale

Biscuiti_cu_ciocolata_si_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.