Biscuiti cu ciocolata

Printeaza

Biscuiti cu ciocolata din: faina, oua, unt, ciocolata, zahar, praf de copt, esenta de rom si sare.

Ingrediente:Biscuiti_cu_ciocolata

  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 220 g unt
  • 100 g ciocolata
  • 180 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita rasa esenta de rom
  • un varf de cutit de sare

 

Mod de preparare:

într-un castron făina cer­nută împreună cu sarea şi praful de copt stins cu 3-4 picături de zeamă de lămâie sau oţet. într-un alt castron frecaţi unul cu zahărul, 4-5 minute, apoi adă­ugaţi ouăle bătute şi esenţa de rom. Puneţi amestecul obţinut peste făină, adăugaţi şi ciocolata mărunţită şi omogenizaţi bine.

Puneţi cu un poş din compoziţia obţinută mici rondele într-o tavă, pe hârtie de copt. Coaceţi biscui­ţii în cuptor, la foc potrivit 30-35 de minute.

Biscuiti cu ciocolata

Biscuiti_cu_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.