Biscuiti cu ciocolata
PrinteazaBiscuiti cu ciocolata din: faina, oua, unt, ciocolata, zahar, praf de copt, esenta de rom si sare.
- 250 g faina
- 2 oua
- 220 g unt
- 100 g ciocolata
- 180 g zahar
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita rasa esenta de rom
- un varf de cutit de sare
Mod de preparare:
într-un castron făina cernută împreună cu sarea şi praful de copt stins cu 3-4 picături de zeamă de lămâie sau oţet. într-un alt castron frecaţi unul cu zahărul, 4-5 minute, apoi adăugaţi ouăle bătute şi esenţa de rom. Puneţi amestecul obţinut peste făină, adăugaţi şi ciocolata mărunţită şi omogenizaţi bine.
Puneţi cu un poş din compoziţia obţinută mici rondele într-o tavă, pe hârtie de copt. Coaceţi biscuiţii în cuptor, la foc potrivit 30-35 de minute.
Biscuiti cu ciocolata
Pofta buna!