Biscuiţi cu coacăze

Printeaza

O reteta de biscuiti cu coacaze din: branza de vaci, lapte, ulei de floarea soarelui, zahar, ou, faina, praf de copt, zahar vanilat, sare, coacaze si fulgi de migdale.

Ingrediente:

  • 175 g branza de vaci
  • 6 linguri lapte
  • 6 linguri ulei de floarea soarelui
  • 75 g zahar
  • 1 ou
  • 300 g faina
  • 1 pachetele praf de copt
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • sare

mai trebuie:

  • 50 g unt
  • 2 linguri zahar
  • 150 g coacaze
  • 2 linguri fulgi de migdale sau nuca de cocos

 

Mod de preparare:

Amesteci brânza de vaci bine scursă cu zahărul, uleiul, laptele, sare, oul, zahărul vanilat şi omogenizezi. Adaugi făina amestecată cu praful de copt. Impărţi aluatul în 16 biluţe pe care le aplatizezi. Le aşezi într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt.

Faci mici găuri în tur- tiţe, unde introduci bucăţi mici de unt. Deasupra aşezi coacăzele spălate, zahărul şi nuca de cocos. Le coci la 175°C, în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.