Biscuiţi cu coacăze
PrinteazaO reteta de biscuiti cu coacaze din: branza de vaci, lapte, ulei de floarea soarelui, zahar, ou, faina, praf de copt, zahar vanilat, sare, coacaze si fulgi de migdale.
- 175 g branza de vaci
- 6 linguri lapte
- 6 linguri ulei de floarea soarelui
- 75 g zahar
- 1 ou
- 300 g faina
- 1 pachetele praf de copt
- 1 pachetel zahar vanilat
- sare
mai trebuie:
- 50 g unt
- 2 linguri zahar
- 150 g coacaze
- 2 linguri fulgi de migdale sau nuca de cocos
Mod de preparare:
Amesteci brânza de vaci bine scursă cu zahărul, uleiul, laptele, sare, oul, zahărul vanilat şi omogenizezi. Adaugi făina amestecată cu praful de copt. Impărţi aluatul în 16 biluţe pe care le aplatizezi. Le aşezi într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt.
Faci mici găuri în tur- tiţe, unde introduci bucăţi mici de unt. Deasupra aşezi coacăzele spălate, zahărul şi nuca de cocos. Le coci la 175°C, în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Pofta buna!