Biscuiti crocanti cu cocos
PrinteazaBiscuiti crocanti cu cocos din: miere, unt, cacao, lapte, vanilie, fulgi de ovaz.
- 300 g miere
- 120 g unt de cocos
- 3 linguri cacao
- 120 ml lapte
- 175 g unt de arahide
- 1 lingură esenţă de vanilie
- 300 g fulgi de ovăz
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă, se pun 300 g miere cu 120 g unt de cocos, 3 linguri cacao raw, 120 ml lapte vegetal şi se amestecă bine, la foc mediu, 1 minut. Se adaugă 175 g unt de arahide şi 1 lingură esenţă de vanilie.
Se amestecă rapid, ca să se încorporeze bine untul de arahide. Când compoziţia este omogenă, se adaugă 300 g fulgi de ovăz şi se amestecă.
Se întinde pe masă o hârtie de copt sau folie de aluminiu. Se ia din crăticioară cu lingura şi se formează biscuiţi. Se lasă la frigider până se întăresc bine.
Pofta buna!