Biscuiti crocanti cu cocos

Printeaza

Biscuiti crocanti cu cocos din: miere, unt, cacao, lapte, vanilie, fulgi de ovaz.

Ingrediente:Biscuiti crocanti cu cocos

  • 300 g miere
  • 120 g unt de cocos
  • 3 linguri cacao
  • 120 ml lapte
  • 175 g unt de arahide
  • 1 lingură esenţă de vanilie
  • 300 g fulgi de ovăz

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă, se pun 300 g miere cu 120 g unt de cocos, 3 linguri cacao raw, 120 ml lapte vegetal şi se amestecă bine, la foc mediu, 1 minut. Se adaugă 175 g unt de arahide şi 1 lingură esenţă de vanilie.

Se amestecă rapid, ca să se încorporeze bine untul de arahide. Când compoziţia este omogenă, se adaugă 300 g fulgi de ovăz şi se amestecă.

Se întinde pe masă o hârtie de copt sau folie de aluminiu. Se ia din crăticioară cu lingura şi se formează biscuiţi. Se lasă la frigider până se întăresc bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.