Biscuiti crocanti cu cocos din: miere, unt, cacao, lapte, vanilie, fulgi de ovaz. Ingrediente: 300 g miere 120 g unt de cocos 3 linguri cacao 120 ml lapte 175 g unt de arahide 1 lingură esenţă de vanilie 300 g fulgi de ovăz Mod de preparare: Intr-o cratiţă, se pun 300 g miere cu […]
Biscuiti crocanti cu fulgi de ovaz
PrinteazaBiscuiti crocanti cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, unt, ou, iaurt, lapte.
- 125 g fulgi de ovăz
- 125 g făină
- 100 g zahăr
- 65 g unt
- 1 plic zahăr vanilinat
- 1 ou
- 1 lingură iaurt
- 2-3 linguri lapte
Mod de preparare:
Treci fulgii de ovăz de trei ori prin maşina de tocat carne sau îi mărunţeşti cu ajutorul robotului de bucătărie.
Freci spumă untul moale, pe care l-ai adus în camera de lucru cu cel puţin 1 oră înainte de preparare.
Adaugi oul, zahărul şi continui să mixezi până când nu se mai simt cristalele de zahăr.
In spuma omogenă de unt, încorporezi treptat zahărul vanilinat, iaurtul, fulgii de ovăz mărunţiţi şi făina cernută.
Frămânţi aluatul 5 minute.
Pe planşeta presărată cu făină, întinzi aluatul în strat de 4-5 mm şi tai biscuiţi, cu ajutorul formelor pentru fursecuri.
Aşezi biscuiţii în tava presărată cu făină, îi ungi cu puţin lapte şi îi coci 15-20 de minute, la foc mediu.
Biscuiti crocanti cu fulgi de ovaz
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Biscuiti crocanti cu cocos
Biscuiti crocanti
Biscuiti crocanti din: malai, lamaie, zahar vanilat, stafide, ulei, miere, sare. Ingrediente: 250 g mălai 1 lămâie 2 pliculeţe cu zahăr vanilat 100 g stafide 5 linguri cu ulei 2 linguriţe cu miere sare Mod de preparare: Amestecă mălaiul cu zahărul vanilat, stafidele, coaja rasă de lămâie şi un praf de sare. Adaugă uleiul, […]
Pofta buna!