Biscuiti crocanti cu miere

Printeaza

Biscuiti crocanti cu miere din: făină, unt, miere, zahar, ou, drojdie uscata.

Biscuiti_crocanti_cu_miere

Ingrediente:

  •  300 g făină
  •  100g unt
  •  100g miere
  •  150gzahăr
  •  un ou
  •  2 linguriţe drojdie uscată

Ingrediente pentru servit:

  •  câteva linguri miere

 

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se pup într-un vas şi se ameîtecă până se obţine un aluat omogen.

Apoi, se întinde aluatul în- tr-o foaie nu mai groasă de 5 milimetri.

Se decupează cu diferite forme şi se asază în tava de cuptor.

Se coc biscuiţii 10 minute şi apoi se lasă să se răcească.

Se ung cu miere încălzită.

Biscuiti crocanti cu miere

Biscuiti_crocanti_cu_miere

Pofta buna!

 

 

 

Negresa cu biscuiti

Negresa cu biscuiti

Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]

Biscuiti fara zahar cu cocos

Biscuiti fara zahar cu cocos

Biscuiti fara zahar cu cocos din: caise, banane, chia, tahini, lamaie, fulgi de cocos, fulgi de ovaz. Ingrediente: 3 caise 3 banane 1 lingură seminţe de chia 1 lingură tahini 1/2 linguriţă zeamă de lămâie 100 g fulgi de cocos măcinaţi 50 g fulgi de ovăz   Mod de preparare: Se pasează 3 caise şi […]

Sarlota de piersici cu biscuiti

Sarlota de piersici cu biscuiti

Sarlota de piersici cu biscuiti din: piersici, biscuiti, zahar, gelatina, frisca, visinata, rom. Ingrediente: 250 g biscuiţi fragezi 1 kg piersici 150 g zahăr 6 foi gelatină 500 g frişcă bătută 1 lingură vişinată 3 linguri rom   Mod de preparare: Aşezi biscuiţii sau pişcoturile pe fundul şi de jur împrejurul unei tăvi sau crăticioare. […]

 

Ricotta cu biscuiti si fructe

Ricotta cu biscuiti si fructe

Ricotta cu biscuiti si fructe din: biscuiti, frisca, zahar, ricotta, lamaie, fructe, unt. Ingrediente: 400 g biscuiţi obişnuiţi 300 ml frişcă 150 g zahăr pudră 450 g ricotta cremoasă coaja rasă de la o lămâie 1 plic cu zahăr vanilat fructe de sezon (cireşe, afine), pentru decor 100 g unt o formă metalică, înaltă   […]

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.