Biscuiti crocanti
PrinteazaBiscuiti crocanti din: malai, lamaie, zahar vanilat, stafide, ulei, miere, sare.
- 250 g mălai
- 1 lămâie
- 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
- 100 g stafide
- 5 linguri cu ulei
- 2 linguriţe cu miere
- sare
Mod de preparare:
Amestecă mălaiul cu zahărul vanilat, stafidele, coaja rasă de lămâie şi un praf de sare. Adaugă uleiul, mierea şi zeama de lămâie.
Compoziţia să fie mai ţărişoară, astfel încât să poţi modela biscuiţii. Dacă e prea moale, adaugă mălai.
Aşază biscuiţii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace-i 10-15 minute. Lasă-i să se răcească, apoi îi scoţi (altfel, se vor sfărâma).
Biscuiti crocanti
Pofta buna!