Biscuiti cu branza cheddar
PrinteazaBiscuiti cu branza cheddar din: branza, faina, sare, boia, praf de copt, unt, lapte, ou.
- 400 g de brânză cheddar rasă
- 500 g de făină
- 30 g de sare
- 30 g de boia
- 15 g praf de copt
- 100 g de unt rece
- 125ml de lapte bătut
- 1 ou
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 180 grade C. Intr-un bol potrivit, se amestecă făina, sarea, boiaua şi praful de copt, până când s-au omogenizat bine. Se adaugă untul rece şi se amestecă până când se formează firimituri.
In alt bol mic, se mixează oul cu laptele bătut, după care se toarnă totul în amestecul de făină. Se adaugă brânza cheddar rasă fin şi se amestecă până când se formează un aluat uşor de modelat.
După ce se frământă aluatul câteva minute, se întinde o foaie cu grosimea de 1 cm. Se taie biscuiţii cu ajutorul unor forme de biscuiţi şi se pun pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Se ţin la cuptor timp de 10-12 minute sau până când sunt aurii pe margini.
Biscuiti cu branza cheddar
Pofta buna!