Biscuiti cu branza
PrinteazaBiscuiti cu branza
- 100g margarina cu ulei de măsline
- 50g brânză Emmenthal, rasă fin
- 200g făină de malţ
- 1 linguriţă praf de copt
- puţină pudră de muştar, opţional
- l lingură mix de seminţe
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 190°C Se tapetează două tăvi cu hârtie pergament. Se pune margarina într-un bol si se amestecă cu brânza. Se adaugă făina, praful de copt, pudra de muştar, puţină sare şi seminţele, apoi se
amestecă bine.
Se modelează compoziţia în mingiuţe de mărimea roşiilor cherry, se aranjează pe tăvi cu spaţiu între ele şi se aplatizează.
Se înţeapă fiecare biscuit cu furculiţa, apoi se coc timp de 12-15 minute, până
devin aurii. Se răcesc si se păstrează într-un recipient sigilat până la o săptămână.
Pofta buna!
As incerca si eu acesti biscuit cu branza. Branza emmenthal nu e printre favoritele mele, dar o sa incerc.