Biscuiti cu ciocolata alba

Printeaza

Biscuiti cu ciocolata alba din: oua, zahar, unt, ciocolata, cacao, amidon, praf de copt, faina.

Ingrediente:Biscuiti cu ciocolata alba

  • 2 gălbenuşuri
  • 80 g zahăr
  • 4 linguri zahăr
  • 125 g unt
  • 100 g ciocolată albă
  • 2 linguri cacao
  • 40 g amidon
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 150 g făină

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu amidonul, praful de copt, cacaua, gălbenuşurile, 80 g zahăr şi cu untul moale, tăiat bucăţele. Frămânţi până când obţii un aluat omogen, îl înveleşti m folie şi îl dai la frigider 30 de minute.

Scoţi aluatul, îl împărţi în 20 de biluţe şi, pe fiecare, o tăvăleşti prin restul de zahăr. Faci în mijlocul lor câte o gropiţă şi aşezi biscuiţii, cu distanţă între ei, într-o tavă tapetată.

Ii dai la cuptorul încins 15 minute şi îi laşi la răcit.

Separat, topeşti, pe baie de aburi, ciocolata albă, apoi o pui în gropiţele pe care le-ai făcut în biscuiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.