Biscuiţi cu ciocolată

Printeaza

Biscuiţi cu ciocolată din: faina, bicarbonat, sare, unt, zahar, oua, zahar vanilat, miere, ciocolata neagra, lamaie, nuca, unt de alune, frisca.

Ingrediente:Biscuiţi cu ciocolată

  • 650 g făină
  • o linguriţă bicarbonat de sodiu
  • sare
  • 250 g unt
  • 200 g zahăr
  • două ouă
  • două pliculeţe de zahăr vanilinat
  • două linguri de miere
  • 200 g ciocolată neagră
  • o lămâie
  • 50 g miezuri de nucă
  • unt de alune
  • frişcă

 

Mod de preparare:

lntr-un vas mai mare se ames­tecă untul cu zahărul tos, zahărul vanilinat şi ouăle. Se mixează până când devine ca o cremă, se adaugă mierea, miezurile de nucă sfărâmate sau tocate mărunt, coaja rasă şi sucul de lămâie.

Făina se amestecă bine cu bicarbonatul de sodiu şi cu un praf de sare, se pun peste ingre­dientele din castron, se adaugă ciocolata tăiată în bucăţele mici şi se amestecă bine cu o lingură.

Se ia din compoziţie cu o lin-guriţă, se aşază grămăjoare pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, având grijă să se pună la dis­tanţe mai mari, căci îşi măresc dimensiunea la copt. Se introduce tava în cuptor şi se coc timp de 10-15 minute la foc mediu. In compoziţie se mai poate adăuga unt de alune sau frişcă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.