Biscuiti cu coacaze

Printeaza

Biscuiti Garibaldi cu coacaze din: făină, zahăr pudră, sare, unt, oua, lapte, coacaze.

Ingrediente:Biscuiti_cu_coacaze

  •  200 g făină
  •  50 g zahăr pudră şi în plus pentru ornat
  •  puţină sare
  •  50 g unt
  •  1 ou
  •  4 linguri cu lapte
  •  150 g coacăze

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul. Pune făina,zahărul şi sarea într-un castron. Adaugă untul moale, gălbenuşul şi laptele şi amestecă până obţii un aluat.

Lasă-l puţin la frigider să se întărească. întinde aluatul subţire, în formă de dreptunghi. Taie-l în jumătate şi presară coacăze deasupra unei jumătăţi, apoi pune cealaltă jumătate deasupra.

Intinde aluatul până când coacăzele încep să se vadă. Taie marginile, apoi taie-l în triunghiuri de aproximativ 3×8 cm.

Pune-le într-o tavă pe o foaie de copt şi înţeapă-le peste tot cu o furculiţă. Unge biscuiţii cu albuşul de ou şi presară puţin zahăr pudră.

Coace în cuptor timp de 12-15 minute, până când devin aurii.

Biscuiti cu coacaze

 Biscuiti_cu_coacaze

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.