Biscuiti cu crema

Printeaza

Biscuiti cu crema din: oua, zahar, faina de migdale, nuci, faina, esenta de vanilie, margarina, unt, ciocolata, portocala, zahar pudra.

Ingrediente:Biscuiti cu crema

  • 3 albuşuri
  • 6 linguri zahăr
  • 200 g făină de migdale sau nuci măcinate fin
  • 3 linguri făină
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 1 lingură margarină pentru tavă

Pentru cremă:

  • 200 g unt
  • 100 g ciocolată rasă
  • 1/2 linguriţă de coajă de portocală uscată măcinată fin
  • 2 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă tare, apoi adaugi treptat zahărul şi baţi în continuare până se dizolvă. In spuma rezultată, încorporezi nucile, făina şi esenţa de vanilie, amestecând uşor, de jos în sus. Pui compoziţia într-un poş şi faci grămăjoare în tava unsă.

Coci biscuiţii în cuptorul preîncălzit, la aproximativ 180 °C, până se rurqenesc uşor. Ii desprinzi cu lama cuţitului şi îi laşi să se răcească pe un grătar.

Pentru cremă, mixezi untul moale, adus la temperatura camerei, împreună cu ciocolata, coaja de portocală şi zahărul, până obţii o compoziţie omogenă.

Ungi cu cremă jumătate dintre biscuiţi şi îi lipeşti cu biscuiţii rămaşi. Ii păstrezi la rece până în momentul servirii.

 

Biscuiti cu crema

Biscuiti cu crema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.