Biscuiti cu dulceata
PrinteazaO reteta delicioasa de biscuiti cu: faina, zahar, margarina, apa minerala, migdale, zahar vanilat, sare, lamaie, dulceata de capsuni.
- 300 g făină
- 275 g zahăr farin
- 250 g margarina
- 4 linguri apă minerală
- 150 g migdale măcinate
- 2 plicuri zahăr vanilat
- un praf de sare
- coaja de la o lămâie
- 100 g dulceaţă de căpşuni
Mod de preparare:
Se cerne făina într-un bol, se adaugă margarina moale, zahărul, zahărul vanilat, coaja de lămâie, migdalele, sarea, apa minerală şi se amestecă uşor.
Se obţine o cocă tare, care se pune la frigider.
Se scoate aluatul după 30 de minute, se mai frământă şi apoi se întinde cu sucitorul într-o foaie subţire. Se taie cu forma şi se aranjează în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se coc la 120°C. După ce s-au rumenit, se scot şi se lasă să se răcorească. Se umplu cu dulceaţă şi se pudrează.
Biscuiti cu dulceata
Pofta buna!