Biscuiti cu malai si portocale

Printeaza

Biscuiti cu malai si portocale din: unt, zahar, malai, faina simpla, portocale, oua.

Biscuiti cu malai si portocale

Ingrediente:

  • 170 g unt
  • 170 g zahăr
  • 255 g mălai
  • 100 g făină simplă
  • coaja de la 2-3 portocale, rasă mărunt
  • 2 ouă mari

 

Mod de preparare:

Amestecaţi untul cu zahărul, mălaiul şi făina, înainte de a adăuga în compoziţie coaja de portocală şi ouăle. Acoperiţi aluatul cu folie de plastic şi puneţi-l în frigider timp de 1 oră, până ce se întăreşte uşor.

Aşezaţi o bucată mare de hârtie pergament într-o tavă pentru copt şi puneţi cu linguriţa în tavă mici grămăjoare de compoziţie, la o distanţă de 5 cm una de alta.

Coaceţi în cuptorul preîncălzit la 190°C/treapta 5 la cel pe gaz, timp de circa 5-6 minute, până ce partea exterioară a fursecurilor a căpătat o uşoară tentă aurie. Scoateţi-le din cuptor şi lăsaţi-le 15 minute să se răcească înainte de a le consuma.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    Sunt buni biscuitii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.