Biscuiti cu miere si ghimbir
PrinteazaBiscuiti cu miere si ghimbir din: ghimbir, unt, zahar, miere, faina, praf de copt.
- 20 g ghimbir
- 100 g unt
- 50 g zahăr
- 50 g miere
- 200 g făină
- un plic de praf de copt
Mod de preparare:
Cureţi de coajă ghimbirul şi îl dai pe răzătoarea mică. Amesteci bine toate ingredientele, până obţii o minge de aluat elastic.
Pui coca în folie alimentară si o dai la rece cel puţin o oră. După ce scoţi aluatul din frigider, îl laşi să se încălzească timp de cel puţin 15 minute.
Intinzi apoi o foaie de 1 cm grosime şi decupezi biscuţii în ce formă doreşti. Ii pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pe care o introduci în cuptorul preîncălzit la 180°C, în jur de 10 minute, până devin aurii.
Biscuiti cu miere si ghimbir
Pofta buna!