Biscuiti cu negrilica

Printeaza

Biscuiti cu negrilica din: faina, praf de copt, sare, unt, iaurt, chilli, negrilica.

Ingrediente:Buscuiti cu negrilica

  • 2 căni făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriţă sare de mare
  • 100 g unt cu 82% grăsime
  • 150 g iaurt
  • pudră de chili
  • 2-3 linguri seminţe de negrilică

 

Mod de preparare:

Intr-un castron pui făina cernută, sarea, praful de copt, praful de chili şi untul moale, aflat la temperatura camerei. Frămânţi până obţii un aluat sfărâmicios. Adaugi iaurtul şi seminţele de negrilică şi frămânţi bine aluatul. Laşi aluatul să se odihnească 10 minute, după care îl întinzi cu un sucitor.

Tai aluatul în pătrate sau dreptunghiuri nu foarte mari, pe care le aşezi într-o tavă mare, pe hârtie de copt.

Ii coci în cuptorul preîncălzit, la foc ijiediu, pentru 15-20 de minute.

 

Biscuiti cu negrilica

Buscuiti cu negrilica

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.