Biscuiti cu rosii uscate si oregano

Printeaza

Biscuiti cu rosii uscate si oregano din: faina integrala, rosii uscate, oregano, ulei de masline, apa, ulei.

Ingrediente:Biscuiti cu rosii uscate si oregano

  • 200 g făină integrală
  • 10-15 roşii uscate conservate în ulei
  • 1 lingură oregano uscat mărunţit
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 7 linguri apă
  • 1 lingură ulei pentru tavă

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un castron făina, oregano, uleiul şi apa. Omogenizezi, apoi încorporezi roşiile tăiate în cubuleţe. Frămânţi aluatul până când nu se mai lipeşte de mână şi îl modelezi sub formă de sferă. Il acoperi cu un şervet şi îl laşi să se odihnească pe masa de lucru, la temperatura camerei.

Intinzi aluatul pe masa presărată cu puţină făină, în strat gros de 5 mm. Tai dreptunghiuri sau triunghiuri cu rozeta sau cu un cuţit bine ascuţit. Inainte de a tăia aluatul, treci ustensilele prin făină sau le ungi cu ulei.

Aşezi biscuiţii în tava tapetată cu hârtie de copt unsă cu puţin ulei. Ii coci timp de 15 minute la foc mediu, în cuptorul preîncălzit.

 

Biscuiti cu rosii uscate si oregano

Biscuiti cu rosii uscate si oregano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.