Biscuiti cu scortisoara

Printeaza

Biscuiti cu scortisoara din: margarina, untura, zahar, oua, ciocolata neagra, faina, praf de copt, scortisoara, sare, esenta de vanilie, rahat.

Ingrediente:Biscuiti cu scortisoara

  • 150 g margarina
  • 50 g untură
  • 170 g zahăr
  • 2 ouă
  • 250 g ciocolată neagră
  • 450 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriţă scorţişoară pudră
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • esenţă de vanilie
  • 8 cuburi de rahat

 

Mod de preparare:

Mixezi margarina cu untura şi zahărul, până se dizolvă zahărul. în crema rezultată, adaugi treptat ouăle, sarea, aromele, făina, praful de copt şi ciocolata tăiată în cubuleţe.

Tai rahatul în cubuleţe. Modelezi câte o linguriţă de aluat sub formă de sferă, o pui în tavă, pe hârtie de copt şi decorezi cu un cubuleţ de rahat.

Coci biscuiţii la 180°C, în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc pe margini. După răcire, îi depozitezi în cutii cu capac şi îi consumi în decurs de o săptămână.

 

Biscuiti cu scortisoara

Biscuiti cu scortisoara

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.