Biscuiti cu scortisoara
PrinteazaBiscuiti cu scortisoara din: margarina, untura, zahar, oua, ciocolata neagra, faina, praf de copt, scortisoara, sare, esenta de vanilie, rahat.
- 150 g margarina
- 50 g untură
- 170 g zahăr
- 2 ouă
- 250 g ciocolată neagră
- 450 g făină
- 1 plic praf de copt
- 1 linguriţă scorţişoară pudră
- 1 vârf de cuţit de sare
- esenţă de vanilie
- 8 cuburi de rahat
Mod de preparare:
Mixezi margarina cu untura şi zahărul, până se dizolvă zahărul. în crema rezultată, adaugi treptat ouăle, sarea, aromele, făina, praful de copt şi ciocolata tăiată în cubuleţe.
Tai rahatul în cubuleţe. Modelezi câte o linguriţă de aluat sub formă de sferă, o pui în tavă, pe hârtie de copt şi decorezi cu un cubuleţ de rahat.
Coci biscuiţii la 180°C, în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc pe margini. După răcire, îi depozitezi în cutii cu capac şi îi consumi în decurs de o săptămână.
Biscuiti cu scortisoara
Pofta buna!