Biscuiti de sampanie

Printeaza

O reteta de biscuiti de sampanie din: oua, faina si zahar pudra.

Ingrediente:Biscuiti de sampanie

  • 10 ouă
  • 250 g făină
  • 275 g zahăr pudră
  • 100 g zahăr pudră pentru deasupra

 

Mod de preparare:

Se bat albuşele cât se poate de tari, se adaugă zahărul şi se bat din nou, apoi gălbenuşele şi iar se bat, şi la urmă se presară făina amestecân- du-se bine. Se tornă cu cornetul pe hârtii măsurate după lungimile dorite ale biscuiţilor, se pudrează cu zahăr, se scutură hârtia de zahăr întorcându-se cu totul ca să se scuture tot zahărul de pe deasupra şi se dă la cuptor, mai întâi încins, apoi mai slab.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.