Biscuiti din albus
PrinteazaBiscuiti din albus din: oua, zahar, faina, esenta de vanilie.
- 1 ou
- 1 lingura zahar
- 20 g faina
- 2 picaturi esenta de vanilie sau 1 varf de cutit de zahar vanilinat
Mod de preparare:
Baţi albuşul spumă tare, până se ţine de tel. Pui zahărul şi continui să baţi până când se întăreşte bezeaua. Adaugi aroma şi făina şi amesteci uşor, cu mişcări circulare verticale şi delicate.
Pui compoziţia într-un cornet şi formezi bastonaşe, pe tava tapetată cu hârtie de copt. Ii coci în cuptorul preîncăl- zit, la foc mic spre mediu, pentru 20-25 de minute. Ii desprinzi de hârtie cu grijă, folosind lama cuţitului şi îi laşi să se răcească pe un grătar, îi poţi consuma ca atare.
Biscuiti din albus
Pofta buna!