Biscuiţi dulci săraţi

Printeaza

Biscuiti dulce sarati din: faina, faina de orez, zahar brun, unt si unt sare.

Ingrediente:

  • 125 g faină albă
  • 75 g faină de orez
  • 50 g zahăr brun
  • 60 g unt
  • 60 g unt sărat

 

Mod de preparare:

Biscuiţi dulci săraţi: Pune cuptorul să se încălzească la 180° C. Intre timp, amestecă într-un castron cele două tipuri de faină cu zahărul brun şi încorporează rapid untul înmuiat la temperatura camerei, cu ajutorul degetelor, ca să nu se încălzească aluatul.

Pune aluatul pe planşeta presărată cu faină şi întinde cu sucitorul o foaie groasă de circa 1 cm.

Decupează cu o formă rotundă discuri de aluat, înţeapă-le cu furculiţa şi aranjează-le într-o tavă îmbrăcată cu hârtie de copt.

Coace-le 15-20 de minute. Biscuiţii se scot din cuptor când abia încep să se rumenească.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.