Biscuiti dulci cu susan si vanilie
PrinteazaBiscuiti dulci cu susan si vanilie din: unt, zahăr brun, ou, esenţă sau extract de vanilie, făină, praf de copt, sare, seminţe de susan.
Ingrediente:
- 75 g unt moale
- 200 g zahăr brun
- 1 ou
- 1/2 linguriţă esenţă sau extract de vanilie
- 120-130 g făină
- 1/2 linguriţă praf de copt
- 1 praf de sare
- 80 g seminţe de susan
Mod de preparare:
Se taie bucăţi untul şi se bate spumă cu zahăr. Se înglobează un ou şi extractul sau esenţa de vanilie. Se încorporează apoi făina amestecată cu praf de copt şi sare. La final se înglobează susanul şi se frământă aluatul.
Se întinde o foaie de aluat între 2 bucăţi de folie transparentă şi se decupează fursecuri cu ajutorul unor forme speciale.
Se încinge cuptorul la 170 °C şi se coc fursecurile 7-9 min. până se rumenesc.
Biscuiti dulci cu susan si vanilie
Pofta buna!