Biscuiti fragezi cu anason

Printeaza

Biscuiti fragezi cu anason din: zahar, unt, faina, amidon si anason.

 

Ingrediente:

  • 125 g zahăr
  • 250 g unt
  • 250 g făină
  • 125 g amidon
  • 1 anason

 

Mod de preparare:

Biscuiti fragezi cu anason: Intr-un castron, pune zahărul şi untul. Freacă energic cu o lingură de lemn până se topeşte zahărul.

Separat, cerne făina cu amidonul, apoi încorporeaz-o în crema de unt şi zahăr. Frământă toate aceste ingrediente şi lasă aluatul la rece o oră.

Intinde din aluat o foaie groasă de 2 cm şi aşaz-o într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Din loc în loc, înţeapă cu furculiţa şi presează cu anasonul pentru a obţine un model în formă de stea.

Taie aluatul în pătrate potrivite. Ai grijă ca modelul în formă de stea să fie în centrul pătratului. Presară deasupra puţin zahăr şi lasă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.