Biscuiti fructati

Printeaza

Biscuiti fructati din: dulceata de capsune, zahar, unt, ou, faina, merisoare, vanilie, bicarbonat, sare.

Ingrediente:

  • 1/2 borcan cu dulceaţă de căpşune
  •  225 g zahăr
  •  220 g unt
  •  1 ou
  •  180 g făină
  •  1 lingură cu merişoare confiate
  • 1/2 linguriţă cu esenţă de vanilie
  • 1/2 linguriţă cu bicarbonat de sodiu
  •  sare

 

Mod de preparare:

Freacă 120 g de unt cu zahărul până ce obţii o cremă fină. Adaugă oul, esenţa de vanilie, bicarbonatul şi merişoarele.

Incorporează făina proaspăt cernută şi amestecată cu un praf de sare.

Compoziţia astfel obţinută, las-o să se odihnească 15 minute.

Intre timp, încinge cuptorul şi unge tava cu unt. Cu ajutorul unei linguriţe, formează biluţe şi pune-le în tavă, la distanţă una de alta.

Lasă la cuptor, la foc moderat, 20-25 de minute.

După ce s-au răcit, uneşte biscuiţii între ei cu dulceaţă de căpşune şi un cubuleţ de unt.

 

Biscuiti fructati

Biscuiti_fructati

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.