Biscuiti cu fructe de padure

Printeaza

Biscuiti cu fructe de padure din: unt, zahar tos, ou, faina, cacao, sare, praf de copt, zahar vanilat, esenta de migdale, ciocolata alba, fructe de padure confiate, suc de lamaie.

Ingrediente:

  • 275 g unt
  • 135 g zahar tos
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingura de cacao
  • sare
  • 1 lingurita de praf de copt
  • zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta de migdale
  • 50 g ciocolata alba
  • 100 g fructe de padure confiate
  • zahar pudra
  • suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Se pune intr-un bol zaharul tos, 2 pliculete cu zahar vanilat, untul si un praf de sare. Se mixeaza pana cand nu se mai simt cristalele de zahar, se adauga oul, esenta de migdale si se mixeaza.

Se presara faia amestecata cu praful de copt, ciocolata taiata in cubulete, cacao, fructele de padure si se amesteca pana cand rezulta un aluat omogen, un pic lipicios.

Se lasa la rece 30 de minute acoperit cu folie alimentara, se scoate si se ia din compozitie cu o lingura.

Se formeaza gramajoare pe tava tapetata cu hartie de copt, avand grija sa se puna distantate, caci se maresc in circumferinta la copt.

Se coc timp de 10-12 minute la foc mediu, se scot pe un gratar de bucatarie si se lasa sa se raceasca timp de 5 minute, se pot decora cu o glazura din zahar pudra si suc de lamaie, apoi se pot servi impreuna cu un pahar de limonada.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Biscuiti fara zahar cu cocos

Biscuiti fara zahar cu cocos

Biscuiti fara zahar cu cocos din: caise, banane, chia, tahini, lamaie, fulgi de cocos, fulgi de ovaz. Ingrediente: 3 caise 3 banane 1 lingură seminţe de chia 1 lingură tahini 1/2 linguriţă zeamă de lămâie 100 g fulgi de cocos măcinaţi 50 g fulgi de ovăz   Mod de preparare: Se pasează 3 caise şi […]

 

 

Biscuiti fragezi cu anason

Biscuiti fragezi cu anason

Biscuiti fragezi cu anason din: zahar, unt, faina, amidon si anason.   Ingrediente: 125 g zahăr 250 g unt 250 g făină 125 g amidon 1 anason   Mod de preparare: Intr-un castron, pune zahărul şi untul. Freacă energic cu o lingură de lemn până se topeşte zahărul. Separat, cerne făina cu amidonul, apoi încorporeaz-o […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.