Biscuiti garnisiti cu miere
PrinteazaBiscuiti garnisiti cu miere din: unt, zahar, zahar vanilat, faina, oua, praf de copt, bicarbonat de sodiu, esenta de vanilie.
- 1 pachet de unt (250 g)
- 1 cana cu zahar
- 2 pliculete cu zahar vanilat
- 2 cani cu faina (450 g)
- 2 oua
- 1 praf de copt
- 1/4 lingurita cu bicarbonat de sodiu
- esenta de vanilie (optional)
Mod de preparare:
Lasă untul la temperatura camerei ca să se înmoaie. Freacă-l cu zahărul şi zahărul vanilat, apoi adaugă esenţa de vanilie şi încorporează ouăle. F iine făina, praful de copt şi bicarbonatul. Frământă pană ce obţii o cocă tare. Dacă e nevoie, adaugă făină. Incinge cuptorul.
Tapetează tava cu hârtie de copt. Intinde aluatul pe blatul de lucru. Cu gura unui pahar, taie forme de biscuiţi. Aşază-i în tava de copt, la distanţă de 1 -2 cm între ei. Dă la cuptor pentru 20 de minute, la foc potrivit, până ce se auresc.
Scoate biscuiţii pe un platou şi serveşte-i după ce s-au răcit. Sunt delicioşi cu miere deasupra.
Biscuiti garnisiti cu miere
Pofta buna!