Biscuiţi cu glazura de ciocolata

Printeaza

Biscuiţi cu glazura de ciocolata din: oua, zahar, margarina, bicarbonat, lamaie, faina.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • o cana de zahar
  • 250 g de margarina
  • o lingurita de bicarbonat
  • coaja de lamaie (sau portocala) dupa gust
  • faina cat cuprinde.

Ingrediente glazura: 150 g de ciocolata de menaj, 2 linguri de lapte. (Sau: 2 linguri de cacao, 50 g de margarina, 3 linguri de lapte.)

 

Mod de preparare:

Biscuiţi cu glazura de ciocolata: Se amesteca toate ingredientele, se pune faina pana se face un aluat care se desprinde de pe maini.

Se intinde o foaie subtire si se taie biscuitii cu diverse forme. Se pun intr-o tava unsa si se dau la cuptor, la foc mediu, 10-15 minute, pana ce biscuitii se rumenesc usor.

Se scot si se lasa sa se raceasca.Se amesteca si se pun la foc mic, pe o plita, sa se combine.

Cand compozitia devine ca o pasta, se cufunda biscuitii in ea si se lasa la uscat, pe un gratar de bucatarie, sau se ia cu lingurita din compozitie si se lasa dare pe suprafata biscuitilor.

Se pastreaza foarte bine in saculeti de panza, in cutii de metal sau in vase de portelan.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.