Biscuiti cu magiun
PrinteazaBiscuiti cu magiun din faina, zahar oua, frisca si unt rece.
Ingrediente:
- 1 borcan magiun
- 300 g faina
- 100 g zahar
- 2 oua
- 3 linguri frisca
- 200 g unt rece
Mod de preparare:
Biscuiti cu magiun: Din făină, zahăr, 1 ou, 2 lingudcu frişcă şi cubuleţe de unt, frământă un aluat potrivit de tare.
Lasă-l la frigider aproximativ o oră. Din aluat, întinde o foaie mai groasă.
Cu ajutorul unui cuţit sau al unor forme mai mici, decupează din atuat biscuiţi. Aşază-i apoi într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Separat, amestecă într-un castron 1 gălbenuş cu restul de frişcă.
Unge cu această pastă formele de biscuiţi. Deasupra, pune câte o linguriţă cu magiun şi coace-i la cuptor, la foc moderat, cam 15-20 de minute.
Poftă bună!