Biscuiti cu magiun

Printeaza

Biscuiti cu magiun din faina, zahar oua, frisca si unt rece.

Ingrediente:

  • 1 borcan magiun
  • 300 g faina
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 3 linguri frisca
  • 200 g unt rece

 

Mod de preparare:

Biscuiti cu magiun: Din făină, zahăr, 1 ou, 2 lingudcu frişcă şi cubuleţe de unt, frământă un aluat potrivit de tare.

Lasă-l la frigider aproximativ o oră. Din aluat, întinde o foaie mai groa­să.

Cu ajutorul unui cuţit sau al unor forme mai mici, decupează din atuat biscuiţi. Aşază-i apoi într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Separat, amestecă într-un castron 1 gălbenuş cu restul de frişcă.

Unge cu această pastă formele de biscuiţi. Deasupra, pune câte o linguriţă cu magiun şi coace-i la cuptor, la foc moderat, cam 15-20 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.