Biscuiţi cu mălai

Printeaza

Biscuiţi cu mălai

Ingrediente:

  • 300 g mălai
  • 300 g făină
  • 200 g margarină
  • 200 g zahăr
  • 150 ml apă mine­rală
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 plic zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Biscuiţi cu mălai: Amesteci toate ingredientele până obţii o cocă pe care o dai pentru o oră la frigider.

Intinzi apoi o foaie pe care o tai pătrate sau cu forme speciale, aşezi bucăţile de aluat într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi le dai la cuptor până se rumenesc.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.