Biscuiti cu miere si migdale
PrinteazaBiscuiti cu miere si migdale din: oua, miere, unt, ulei, zahar pudra, zahar vanilat, faina, migdale dulci.
- 2 ouă
- 3 linguri miere
- 2 linguri unt
- 2 linguri ulei
- 2 linguriţe zahăr pudră
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
- făină de grâu superioară cât cuprinde
- 50 g migdale dulci, pisate fin
Mod de preparare:
Se freacă mierea într-un vas, se adaugă ouăle bătute spumă, separat, untul, zahărul pudră, zahărul vanilat şi, la urmă, făina, puţin câte puţin, atât cât cuprinde pentru ca aluatul să rămână moale. (Nu se va trece la adăugarea altui | ingredient până ce cel anterior nu a fost omogenizat perfect.)
Aluatul se întinde într-o foaie groasă de aproximativ o jumătate 1 de centimetru. Se taie în diferite forme şi (fiecare) se presară cu migdalele mărunţite fin. Se coace în tava cuptorului, unsă cu puţin unt, la foc potrivit.
Pofta buna!