Biscuiți Aromati cu Lavandă și Lămâie din: unt, zahar granulat, coaja de lamaie, suc de lamaie, ou, faina, lavanda, sare. Biscuiții cu lavandă și lămâie sunt o combinație surprinzătoare și delicioasă a aromelor florale subtile ale lavandei cu aciditatea proaspătă a lămâiei. Acești biscuiți captivant de parfumați și gustoși sunt perfecti pentru a fi savurați […]
Biscuiţi cu migdale
PrinteazaBiscuiţi cu migdale din: albusuri, zahar pudra, faina si migdale.
- 4 albusuri
- 100 g zahar pudra
- 90 g faina
- 100 g migdale intregi nedecojite
Mod de preparare:
Se bat albuşurile şi se înglobează zahărul pudră; se adaugă apoi făina şi migdalele.
Compoziţia se aşază într-o formă unsă şi tapetată cu făină. Se încinge cuptorul la 160-165 °C şi se coace 20 min.
Se scoate din cuptor şi se lasă să se răcorească; apoi se răstoarnă cu grijă pe un grătar de prăjituri. Se lasă să se răcească 24 de ore.
A doua zi pandişpanul se taie felii subţiri, cu un cuţit bine ascuţit.
Se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 35 min. în cuptorul preîncălzit la 140 °C.
Se întorc din când în când în acest timp.
Biscuiţi cu migdale
Pofta buna!
poate iti place si:
Biscuiți de Crăciun
Biscuiți de Crăciun din: faina, praf de copt, sare, unt, zahar granulat, ou, extract de vanilie, scortisoara. Biscuiții de Crăciun sunt o tradiție iubită în multe familii, aducând o notă dulce și festivă în timpul sărbătorilor de iarnă. Pentru a pregăti biscuiții de Crăciun, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: Ingrediente: 2 căni de făină […]
Pofta buna!