Biscuiţi cu migdale

Printeaza

Biscuiţi cu migdale din: albusuri, zahar pudra, faina si migdale.

Ingrediente:

  • 4 albusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 90 g faina
  • 100 g migdale intregi nedecojite

 

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile şi se înglobează zahărul pudră; se adau­gă apoi făina şi migdalele.

Compoziţia se aşază într-o formă unsă şi tapetată cu făină. Se încinge cuptorul la 160-165 °C şi se coace 20 min.

Se scoate din cuptor şi se lasă să se răcorească; apoi se răstoarnă cu grijă pe un gră­tar de prăjituri. Se lasă să se răcească 24 de ore.

A doua zi pandişpanul se taie felii subţiri, cu un cuţit bine ascuţit.

Se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 35 min. în cuptorul preîncălzit la 140 °C.

Se întorc din când în când în acest timp.

Biscuiţi cu migdale

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Lavanda

Biscuiți Aromati cu Lavandă și Lămâie

Biscuiți Aromati cu Lavandă și Lămâie din: unt, zahar granulat, coaja de lamaie, suc de lamaie, ou, faina, lavanda, sare. Biscuiții cu lavandă și lămâie sunt o combinație surprinzătoare și delicioasă a aromelor florale subtile ale lavandei cu aciditatea proaspătă a lămâiei. Acești biscuiți captivant de parfumați și gustoși sunt perfecti pentru a fi savurați […]

Biscuiti

Biscuiți de Crăciun

Biscuiți de Crăciun din: faina, praf de copt, sare, unt, zahar granulat, ou, extract de vanilie, scortisoara. Biscuiții de Crăciun sunt o tradiție iubită în multe familii, aducând o notă dulce și festivă în timpul sărbătorilor de iarnă. Pentru a pregăti biscuiții de Crăciun, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: Ingrediente: 2 căni de făină […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.