Biscuiţi Mokken

Printeaza

Biscuiţi Mokken

Ingrediente:Biscuiţi Mokken

  • 150g unt
  • 100g zahăr
  • 250g făină
  • 1 vârf linguriţă drojdie
  • 1 praf de scorţişoară
  • 1linguriţă chimion

 

Mod de preparare:

Zahărul şi untul se freacă cremă, se adaugă drojdie, făină, scorţişoară, chimion, se amestecă, apoi aluatul se modelează ca un rulou şi se pune la frigider jumătate ceas.

Se taie rondele groase de un deget, se pun în tavă unsă cu unt şi se dau la cuptor bine încins, să se rumenească (dar nu şi maronească).

Biscuiţii aceştia se mănâncă însiropaţi într-o cremă de fructe, zahăr şi boabe de ienupăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.