Supă de secară cu legume rădăcinoase – este o alegere excelentă pentru cei care doresc o masă hrănitoare și sănătoasă. Această supă bogată în fibre și vitamine combină aromele pământii ale secarei cu dulceața naturală a legumelor rădăcinoase, oferind o experiență culinară deosebită. Ideală pentru zilele răcoroase, această rețetă este ușor de preparat și perfectă […]
Biscuiti cu morcov
PrinteazaBiscuiti cu morcov din: morcovi, ulei, zahar, bicarbonat, faina, sare, lamaie, portocala.
Ingrediente:
- 200 g morcovi
- 150 ml ulei
- 180 g zahăr de preferinţă pudră
- 1 linguriţă bicarbonat
- 500 g făină
- 1 praf de sare
- coaja rasă de la 1 lămâie
- zeama de la 1 portocală mică
Mod de preparare:
Cureţi morcovii, îi speli şi îi dai pe răzătoarea mică. Cerni făina într-un castron mare.
In mijloc faci o adâncitură în care pui morcovii raşi, uleiul, zahărul, bicarbonatul stins în zeama de portocală, coaja de lămâie şi sarea.
Amesteci bine, până obţii un aluat potrivit de moale, pe care îl înveleşti în folie de plastic şi îl laşi în frigider pentru 20-30 de minute.
Rupi bucăţi de aluat de mărimea unei caise, le modelezi în formă de sfere şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coci biscuiţii la foc moderat, la 170°C, timp de aproximativ 20 de minute.
Biscuiti cu morcov
Pofta buna!
Prepeliță la Cuptor cu Ierburi Aromatice
Prepeliță la Cuptor cu Ierburi Aromatice – Descoperă rețeta de prepeliță la cuptor , o alegere rafinată pentru o cină sofisticată sau o masă festivă. Prepelițele, cunoscute pentru carnea lor fragedă și gustul distinct, sunt perfect completate de arome bogate de rozmarin, cimbru și usturoi, toate îmbrățișate de prospețimea sucului de lămâie și profunzimea vinului […]