Biscuiți Aromati cu Lavandă și Lămâie din: unt, zahar granulat, coaja de lamaie, suc de lamaie, ou, faina, lavanda, sare. Biscuiții cu lavandă și lămâie sunt o combinație surprinzătoare și delicioasă a aromelor florale subtile ale lavandei cu aciditatea proaspătă a lămâiei. Acești biscuiți captivant de parfumați și gustoși sunt perfecti pentru a fi savurați […]
Biscuiti cu morcovi
PrinteazaBiscuiti cu morcovi din: faina, nuci, seminte de susan, sare, morcov, ulei, sirop de artar.
- 1 cană făină integrală de secară
- 3/4 cană nuci măcinate
- 150 g seminţe de susan măcinate
- 1/2 linguriţă sare de mare
- 1 morcov mic
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură sirop de arţar
Mod de preparare:
Cureţi morcovul şi îl dai pe răzătoarea fină. Macini fin 100 g seminţe de susan.
Pentru a doza ingredientele, foloseşti o cană cu volumul de 250 ml.
Amesteci toate ingredientele într-un castron şi omogenizezi compoziţia. întinzi aluatul cu sucitorul, între 2 bucati de hartie de copt.
Ridici hartia de copt de deasupra si, cu ajutorul unui cuţit, tai dreptunghiuri mici.
Aşezi dreptunghiurile în tavă împreună cu hârtia de copt pe care se află.
Coci biscuiţii în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 15-20 de minute, pana cand biscuitii se usucă şi se rumenesc uşor pe margini.
Pofta buna!
poate iti place si:
Biscuiți Aromati cu Lavandă și Lămâie
Nu am mai auzit pana acum de biscuiti cu morcovi