Biscuiti cu ovaz si salam uscat

Printeaza

Biscuiti cu ovaz si salam uscat din: cascaval, unt, salam uscat, oua, fulgi de ovaz, faina, boia, piper, chimen, sare, praf de copt.

Ingrediente:

  • 200 g caşcaval
  • 200 g unt
  • 200 g salam uscat
  • 2 ouă
  • 150 g fulgi de ovăz
  • 200 g făină
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • chimen
  • 1 vârf cuţit sare
  • 1/2 linguriţă praf de copt

 

Mod de preparare:

Biscuiti cu ovaz si salam uscat: Se freacă untul cu puţină sare. Se înglobează ouăle, pe rând. Se adaugă condimentele, caşcavalul ras, fulgii de ovăz.

Se încorporează treptat făina amestecată cu praful de copt. Se frământă cu mâna până se obţine un aluat uşor moale şi puţin lipicios; se înfăşoară în folie şi se dă la frigider 1 oră.

Se înfăinează masa de lucru şi se întinde aluatul în foaie subţire de 2 mm grosime.

Se decupează aluatul, astfel încât diametrul decupajului să fie mai mare decât diametrul feliilor de salam.

Se aşază câte o felie de salam peste câte o rondea de aluat şi se acoperă cu altă rondea de aluat.

Se presează marginile aluatului, ca să rămână lipite în timpul coacerii şi se aşază rondelele în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se dă tava la cuptor timp de cca 20-25 min„ la 180°C, până se rumenesc rondelele.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.