Biscuiti cu portocale confiate

Printeaza

O reteta de biscuiti cu portocale confiate din: unt, sare, galbenusuri, zahar pudra, zahar vanilat, faina, ciocolata alba si portocale confiate.

Ingrediente:Biscuiti cu portocale confiate

  • 250 g unt
  • un praf sare
  • 4 gălbenuşuri
  • 200 g zahăr pudră
  • un plic zahăr vanilat
  • 175 g făină

Pentru glazură:

  • 300 ml ciocolată albă
  • portocale confiate

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul moale, de la temperatura camerei, cu zahărul pudră, sarea şi zahărul vanilat. Se adaugă gălbenuşurile şi, la final, făina. Se încorporează uşor, să nu se lase, şi apoi se toarnă cu un poş în tava tapetată cu hârtie de copt.

Biscuiţii se coc la 150°C. în acest timp, se topeşte ciocolata la baie de aburi şi se adaugă şi un cubulet de unt. După ce s-au copt biscuiţii, se scot şi se răcesc. Se toarnă glazura de ciocolată pe mijloc şi se pun feliuţele de portocale confiate. Se lasă să se răcească pentru a se prinde bine.

Se servesc reci, ornaţi cu frunzuliţe de mentă.

Biscuiti cu portocale confiate

Biscuiti cu portocale confiate

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.