Biscuiti sarati cu spanac
PrinteazaBiscuiti sarati cu spanac din: faina, ou, spanac, apa rece, sare, unt.
- 200 g faina
- un ou
- 300 g spanac
- o lingura apa rece
- un praf sare
- 50 g unt
Mod de preparare:
In apă clocotită cu un praf de sare se pune spanacul şi se lasă 5 minute. Se scoate cu o spumieră, se scurge bine şi se mixează sau se toacă mărunt.
Se amestecă făina cu sarea, oul, apa şi spanacul mixat. Apoi, se adaugă untul topit şi uşor răcit şi se frământă aluatul. Se adună într-o bilă care se dă la rece pentru 30 de minute.
Aluatul se întinde pe masa presărată cu făină şi apoi se taie rondele cu gura unui pahar. Se aşază rondelele în tavă şi se coc aproximativ 15 minute.
Biscuiti sarati cu spanac
Pofta buna!