Biscuiti sarati cu spanac

Printeaza

Biscuiti sarati cu spanac din: faina, ou, spanac, apa rece, sare, unt.

Ingrediente:Biscuiti_sarati_cu_spanac

  • 200 g faina
  • un ou
  • 300 g spanac
  • o lingura apa rece
  • un praf sare
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

In apă clocotită cu un praf de sare se pune spanacul şi se lasă 5 minute. Se scoate cu o spumieră, se scurge bine şi se mixează sau se toacă mărunt.

Se amestecă făina cu sarea, oul, apa şi spanacul mixat. Apoi, se adaugă untul topit şi uşor răcit şi se frământă aluatul. Se adună într-o bilă care se dă la rece pentru 30 de minute.

Aluatul se întinde pe masa presărată cu făină şi apoi se taie rondele cu gura unui pahar. Se aşază rondelele în tavă şi se coc aproximativ 15 minute.

Biscuiti sarati cu spanac

Biscuiti_sarati_cu_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.